Midsommar

Jahapp, då var midsommar över. Det var kul men jag orkar inte skriva nån festrapport direkt... Imorn drar jag till Varberg och kommer väl tyvärr inte att se er alla på ett tag, tråkigt men sant.

"Everything I see reminds me of her. God, I wish I didn't care anymore."

Skräll...

...att jag skriver här igen. Faktiskt. Det finns bara inte så mycket att göra när klockan är halv ett på natten och man har vänt på dygnet. Det tog ca två nätter av sommarlovet för ett ådstakomma detta. Grejt!

Ja, nu är det alltså sommarlov. Att sammanfatta en inledning av ett svenskt sådant är ganska lätt. Ungefär lika lätt som att mutea Caroline Af Ugglas-reklamen på Spotify. Det går ungefär såhär: Regn. Sen, om man har tid, kan man ju alltid lägga till grejer som tristess och... ehm, ja, regn... igen (haha, man blir förvånad över hur lätt det är att automatiskt klaga på någonting i ett blogginlägg även ifall man inte hade avsikten när man väl började skriva).

Jag har väldigt höga förväntningar på detta sommarlov och förhoppningsvis kommer det snart igång på riktigt med både AC/DC och Metaltown under en vecka. Efter det har jag dock ingen som helst aning om vad jag ska göra då jag bara har 50kr kvar att leva på till nästa studiebidrag. Något jobb har jag inte heller... Ni kan därför stödja "Rädda-Adrian-fonden - för ett bättre sommarlov" genom att ringa 555-SAVEME. Funderar på att lägga in en sådan reklam i Spotify och be Caroline Af Ugglas och Thomas DiLeva att promota bara för att jävlas med folket (vad tänkte Röda Korset med egentligen?).

Men men; and now for something completely different...

Jag har haft det mycket svårt de senaste dagarna. Mina högtalare, som användes på skolavslutningsfesten i fredags (festrapport finns på http://rinaghazale.blogg.se/2009/june/utkast-ja-vi.html), blev kvar där. Jag har därför fått använda min laptops inbyggda, spräckta och fasansfullt kassa högtalare. Det är knappt att de duger i krig... På eftermiddagen idag fick jag dock tillbaka mina juveler (jag pratar fortfarande om högtalarna) och livet blev lite bättre igen. Det första jag gjorde efter att ha kopplat in dem var att dra igång Judas Priest - Painkiller på högsta volym. Ah, öronorgasm på hög nivå!
Nur har jag dock gått och lovat att ta med samma högtalare till midsommarfesten hos Josefin på ,öhm ja, midsommar. Men jag blev som tur var lovad att få ta med högtalarna hem igen direkt efteråt så jag slipper lida nöd igen.

Nej, nu har jag inte tid att skriva mer. Chipsen och How I Met Your Mother kallar! Hoppas ni nöjer er med denna lilla uppdatering. Ni kan nog förvänta er ett nytt inlägg om några månader... (Eller möjligtvis en Metaltownrapport om jag orkar. Jag är dock mycket tveksam till detta)

Dagens musiktips: Judas Priest - Painkiller

RSS 2.0